Erotické příběhy naší striptérky

Pro rezervaci striptérky volejte 608880101.

Jednou tak pěkně k večeru zazvonil telefon s objednávkou od mé agentury Strip show na dámský striptýz Brno na Kamennou pevnost, kde mají sídlo paintballisté. Byla to oslava narozenin a bratr oslavence, společně s kamarády, vymysleli dárek ve formě vystoupení. Dne 7. 8. 2019 se konala oslava.

Cesta byla složitá, proto jsem se nechala navést přes telefon, ale to jsem netušila, že to bude takové dobrodružství. Zaparkovala jsem na parkovišti, kde na mne s baterkami čekali bratr oslavence s přítelkyní. Trošku jsem se začala bát, kam se půjde. 

Pevnost leží na okraji Brna v malém lesíku a vede k němu most, který je docela vysoký a pod ním teče řeka. Já, která se bojím výšek a v botech, které nejsou určeny do lesa, jsem to překonala a došla na druhou stranu. Cestou jsem ale zakopla a letěla jsem jak široká tak dlouhá až jsem přistála někde v jehličí.

Naštestí když jsme přišli na určené místo, byla tam šatna takže jsem si mohla očistit jehličí a připravit se na vystoupení. Šatna byla sice skromná, ale bylo v ní hezky teploučko. Samotné erotické vystoupení bylo komorní o pár kamarádech, ale jinak velmi příjemné. Oslavenec se mě trošku bál, ale po chvilce pochopil, že nemá cenu vzdorovat a spolupracoval. Organizace byla super, moc příjemní lidé, ale pochopila jsem že jít do lesa na podpatcích není ideální.

Erotické vystoupení v baru Pablo Escobar

Další erotické vystoupení proběhlo v baru Pablo Escobar , tady je hodně vystoupení a já jsem jezdím vystupovat docela často. Klasická rozlučka se svobodou , bylo jich cca 12 chlapů a tady vždy je parádní atmosféra, je tam malý salonek , tak vše bylo tak jak má. Tady měli požadavek na kostým zdravotní sestřička , tu dělám opravdu ráda, je to taková klasika.

Potom jsem se přesunula kousek a to do baru Nálevka U Leona, tady už jsem taky vícekrát byla , salonek na rozlučky je tu větší a velmi dobré ozvučení, tady opravdu udělat dámský striptýz je vždy zážitek. I když jich pánů tolik nebylo,  oslavenec si to náramně užil.


Vystoupení v baru Lounge and Sky bar La Gaviota

Poslední vuystoupení o kterém chci napsat proběhlo v Náměstí Svobody 85/16, 602 00 Brno-střed, konkrétně v podniku Lounge & Sky bar La Gaviota. Toto bylo mé první návštěva, a doufám, že ne poslední. Atmosféra pro striptýz byla opravdu skvělá. I když kluci byli již dost "pod parou," byli stále slušní a vytvářeli pozitivní atmosféru. Po vystoupení si budoucí ženich užil bonus v podobě bodyshotu.

Na závěr jsme vyrazili mimo Brno do skvělého místa pro rozlučky, a to do Vinařství u Kapličky. Toto místo je oblíbené po celé republice. Bez ohledu na to, zda se vystoupení konalo na pokoji nebo přímo v diskotéce Retro Music Club, kde je k dispozici salonek, je to rozsáhlý areál a ideální místo pro rozlučkovou oslavu. Chci všem poděkovat za úžasný večer a potěšení z všech striptýzových vystoupení.

Nakonec chci zdůraznit důležitost striptérky v Brně. Kromě umělecké hodnoty má striptérka schopnost spojovat různé skupiny lidí. Tyto představení poskytují prostor pro setkávání a diskusi, což vytváří silnou komunitu fanoušků a účastníků. Burleska Brno je otevřená pro každého, bez ohledu na věk, pohlaví nebo sociální pozadí, a tak hraje důležitou roli v sociálním životě v Brně.